Uscatoare de aer comprimat


Stiind foarte bine efectele negative ale condensului in sistemele de distributie ale aerului comprimat precum si asupra utilajelor si echipamentelor care le comanda este foarte importanta montarea uscatoarelor in sistemul de preparare al aerului comprimat si limitarea pana la eliminare al apei din sistem in functie de specificul fiecarei aplicatii in parte.

In aceasta sectiune a magazinului va prezentam uscatoare de aer pentru compresoare. Un uscator de aer este util in situatii cand se doreste un aer comprimat uscat si de calitate (ex. in vopsitorie, diferenta se observa imediat in calitate) si este absolut indispensabil atunci cand se alimenteaza scule pneumatice pretentioase (de ex. in stomatologie) atunci cand durata de viata a sculei poate fi considerabil prelungita. Toate echipamentele provin de la producatori de renume precum AIRCRAFT, CORMAK etc.

Uscatoare de aer profesionale, pentru orice capacitate si debit de aer comprimat, sisteme profesionale de uscare a aerului. Uscatoarele de aer CORMAK sunt uscatoare de aer profesionale construite din cele mai bune materiale.

Este cunoscut ca uscarea aerului comprimat creste semnificativ eficienta procesului.

O serie intreaga de avantaje asigura mult mai rapid atingerea potentialului maxim de reducere a costurilor:

  • Schimbator de caldura economic si eficient, cu suprafata de schimb mare
  • Forma constructiva inovativa care evita necesitatea devierii curentului de aer comprimat, reduce la minimum rezistenta aerodinamica suplimentara si asigura decantarea picaturilor de condens in proportie de aproape 100%
  • Separatorul de condens integrat cu reglare electronica a nivelului evita pierderile inutile de presiune

Pentru un aer de calitate aveti nevoie si de un uscator de calitate, pentru aceasta noi am venit in intampinarea dumneavoastra cu o serie de uscatoare de aer realizate la cel mai inalt nivel de calitate. Alaturi de aceste uscatoare va oferim si filtrele necesare realizarii unui aer instrumental. Toate tipurile de uscatoare comercializate de noi sunt gata de montat, nu necesita nici o pregatire speciala, iar totul este conform normelor CE in vigoare. Avem disponibile doua categorii de uscatoare: uscatoare aer prin refrigerare sau absorbtie.

Product added to wishlist
Product added to compare.