Sasiuri de transport pentru greutati mari


 Aplicabilitate | Utilizare

Sasiul de transport pentru greutati mari este utilizat pentru realizarea operatiunilor de deplasare a sarcinilor de pana la 18000 kg pe diferite directii de deplasare.

Acest sasiu de transport este echipat cu placa rotativa cu suprafata antiderapanta din cauciuc si maner de tractare.

Utilizarea acestui sasiu de transport creste siguranta exploatarii datorita inaltimii reduse de ridicare a sarcinii ce trebuie deplasata.

Cu ajutorul manerului sasiului, prin tragere, se poate controla directia deplasarii.

Se utilizeaza sasiuri pentru greutati mari pentru diferite aplicatii precum incarcarea, descarcarea, transportul si manevrarea diverselor piese in depozite de materiale, docuri, intreprinderi mecanice, santiere navale, fabrici de confectii metalice etc.

Constructia acestui sasiu este conceputa astfel incat sa fie cat mai echilibrata si mai sigura, nefiind necesara depunerea unui efort marit in timpul manipularii.

Recomandari | Avantaje

Aceste modele de sasiu de transport pentru greutati mari pot fi echipate standard cu pana la 18 role confectionate din otel.

Acest tip de sasiu de transport pentru utilaje poate fi utilizat pentru o deplasare facila si sigura a sarcinilor pana la 18 tone in functie de model.

Spatiul necesar depozitarii acestui sasiu este redus datorita dimensiunilor de gabarit ale acestuia.

Datorita inaltimii reduse de ridicare a sarcinilor ce trebuie deplasate, acest model creste siguranta in exploatare

Acest sasiu de transport are o constructie robusta din tabla de otel ce garanteaza o exploatare sigura.

Sasiul pentru transport este modelul ideal pentru deplasarea unor sarcini in conditii de siguranta datorita raportului foarte bun calitate-pret.

Este recomandat sa va alegeti modelul sasiu in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care aceasta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale sasiurilor de transport pentru greutati mari permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat. Pentru o utilizare corespunzătoare a produsului, vă rugăm să consultaţi cu atenţie manualul de utilizare.

Product added to wishlist
Product added to compare.