Stivuitoare electrice


Aplicabilitate | Utilizare

Modelele de stivuitoare electrice asigura ridicarea sarcinii motorizat, cu ajutorul unui motor electric alimentat cu acumulatori.

Un stivuitor electric sau semi – electric este  prevazut cu motor pentru ridicarea sarcinilor de pana la 1500 kg. Acest model este recomandat pentru aplicatiile cu intensitate medie pana la foarte intense permitand ridicarea furcilor pana la 1600 mm inaltime.

Unele modele de stivuitoare electrice sunt echipate si cu motor pentru deplasare si pot fi prevazute cu posturi pentru operatori (aceste posturi asigura controlul echipamentului si sustinerea operatorului in timpul deplasarii).

Un stivuitor electric poate realiza operatiuni de ridicare a sarcinilor de pana la 3 tone la inaltimi de maxim 3 metri.

Controlul unui stivuitor motorizat electric se realizeaza electric, prin utilizarea unor parghii controlate cu ajutorul unor butoane pozitionate pe un panou de comanda sau pe manerul de control.

Stivuitoarele electrice se impart in stivuitoare cu platforma pentru operator sau stivuitoare fara platforma pentru operator.

Recomandari | Avantaje

Un stivuitor electric este echipat cu motor de ridicare, furcile putand ajunge pana la 3120 mm inaltime.

Unele modele de stivuitor motorizat asigura operarea facila de catre operator fiind echipate cu platforma pentru operator.

Elementele de control sunt pozitionate ergonomic si garanteaza o actionare rapida si facila.

Scripetii de ridicare sunt realizati din otel si sunt dotati cu doua lanturi robuste si este echipat cu acumulatori cu tensiunea de 24V pentru o utilizare indelungata.

Acest model are o constructie compacta si brat de comanda simplu de utilizat.

Elementele de control sunt pozitionate ergonomic pentru o actionare facila.

Acest stivuitor manual are o constructie robusta din tabla de otel ce garanteaza o exploatare sigura.

Este recomandat sa va alegeti modelul de stivuitor electric in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care acesta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale acestor stivuitoare electrice permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat. Pentru o utilizare corespunzătoare a produsului, vă rugăm să consultaţi cu atenţie manualul de utilizare.

Product added to wishlist
Product added to compare.