Transpaleti foarfeca electrici


Aplicabilitate | Utilizare

Acesti transpaleti foarfecaelectrici au fost proiectati astfel incat sa fie usor de manevrat si confortabili pentru operator asigurand productivitate maxima.

Cu acest tip de echipamente se pot executa aplicatii ce se desfasoara pe distante mici si medii, precum si pentru incarcarea/descarcarea marfurilor.

Transpaletul foarfeca electric este ideal pentru utilizarea in depozitele de marfa, acest transpalet asigurand transportul sarcinilor pana la 1000 kg si ridicarea acestora pana la o inaltime de 800 mm.

Acest model combinat de transpalet poate fi utilizat atat ca transpalet manual, cat si ca masa de ridicare.

Controlul vitezei de coborare se realizeaza automat cu ajutorul unei valve hidraulice, viteza de coborare fiind constanta indiferent daca exista o incarcatura sau nu, impiedicand deteriorarea incarcaturii datorata vitezei mari de coborare.

Rola conducatoare este confectionata din aluminiu si este prevazuta cu suprafata de contact din cauciuc poliuretanic extrem de rezistent.

Acest transpalet foarfeca este prevazut cu dispozitiv motorizat pentru ridicarea furcilor, fara trepidatii, pana la 800 mm in inaltime.

Recomandari | Avantaje

Modelul de transpalet foarfeca permite deplasarea sigura si eficienta a incarcaturilor in fiecare etapa de manevrare pe orizontala a paletilor.

Este echipat cu sistem de ridicare rapida cu transfer automat pe modul de ridicare normal pentru greutati peste ce depasesc 150 Kg.

Picioarele frontale si stabilizatoarele ajustabile ce se extind automat atunci cand furcile ajung la o inaltime de 420 mm fata de podea asigura un nivel crescut de stabilitate al sarcinii.

Manerul ergonomic cu care este prevazut transpaletul garanteaza operarea simpla si confortabila.

Acest transpalet are o constructie solida, furcile fiind realizate din otel de calitate.

Pistonul de ridicare supradimensiont asigura exploatarea eficienta a acestui transpalet in conditii grele de lucru.

Acest transpalet este echipat cu incarcator si baterie de 12 V cu o durata de pana la 70 h, care permite un timp de operare indelungat.

Un avantaj important fata de transpaletul manual este acel ca, transpaletul electric poate fi utilizat atat manual, cat si electric.

Acest model de transpalet este format din componente fiabile si ergonomice.

Product added to wishlist
Product added to compare.