Sisteme de curatare cu LASER FIBER


Aceste dispozitive sunt ideale pentru curatarea vopselelor, uleiurilor, murdariei, ruginei, patinei, rasinii si a altor contaminanti. Laserul nu intra in contact cu suprafetele si nu supraincalzeste materialul. Dispozitivul de curatare a suprafetelor de ultima generatie este utilizat in mod obisnuit in industria auto, din cauza deteriorarii vopselelor cauzate de particulele provenite din traficul rutier. De asemenea, poate fi utilizat in industrie pentru alte procese, cum ar fi sudarea si tevile de esapament sau pentru curatarea generala.

Laserul este utilizat acolo unde tehnicile standard de curatare au esuat. Curatarea cu laser nu deterioreaza suprafetele, laserul nu intra in contact cu suprafetele si nu supraincalzeste materialul.

Tehnologia unica FIBER LASER ofera rezultate remarcabile de curatare pentru toate tipurile de obiecte, suprafete si structuri industriale. Oranje Cleaning Equipment este una dintre singurele companii din Europa care poate oferi aceasta tehnologie revolutionara de curatare cu laser.

Sistemul cu laser este cea mai curata si mai sigura metoda de curatare a peretilor, fisurilor si colturilor. Capul laser SLM este un instrument de curatare puternic utilizat pentru a patrunde in spatii inguste si pentru a indeparta murdaria, grasimea, murdaria si vopseaua de pe o mare varietate de suprafete cu o precizie ridicata.

Curatarea cu laser este o tehnologie fara contact, prin care suprafata care urmeaza sa fie tratata este iluminata de un fascicul laser puternic si apoi curatata de particule de mare energie generate indirect in materialul insusi.

Pe langa curatarea cu laser a metalelor, va oferim si o varietate de servicii care va fac mediul de lucru mai confortabil si mai sigur.

Product added to wishlist
Product added to compare.