Exhaustoare (statice si mobile)


Exhaustoarele pentru rumegus se utilizeaza in atelierele de prelucrare, unde se folosesc utilaje de mari dimensiuni, cum ar fi circulare, masini de rindeluit si degrosat.
In procesele la care se utilizeaza aceste echipamente este necesar ca sistemul de exhaustare sa detina o hota de racord cu un diametru si un debit mare.
In atelierele de prelucrare de mici dimensiuni se vor utiliza sisteme de exhaustare mici cu sac filtrant, la un pret convenabil si cu capacitate de aspirare buna (pana in 1000 m3/h). Aceste echipamente ajuta la scoaterea rumegusului si a prafului din ateliere.
Sistemele de exhaustare cu dimensiuni reduse se ansambleaza usor, se fixeaza pe perete sau pe tavan cu ajutorul unei console.
Acestea sunt dotate cu un maner ergonomic, trebuitor la deplasarea echipamentului in orice loc. Pentru atelierele cu dimensiuni reduse se recomanda de asemenea utilizarea unui model de exhaustor central cu putere de absorbtie de 1000 - 1200m3/h.
Aceste modele sunt usor de montat pe diferite echipamente, datorita mobilitatii lor. Pentru atelierele medii se vor utiliza exhaustoare cu capacitate mare de aspirare, mai mare de 2200 m3/h, cu un motor de 1.5 - 3 CP.
Exhaustoarele pentru rumegus sunt folosite in ateliere profesionale, avand capacitatea de a fi anexate la mai multe echipamente concomitent.
Capacitatea de absorbtie la aceste modele este de cel putin 4500 m3/h, iar motorul are o putere cuprinsa intre 4-5 CP. Atunci cand trebuie sa alegeti un exhaustor trebuie sa tineti cont de marimea atelierului si de cantitatea de masini-unelte folosite in atelier.

MODEL 1: sacii din panza sunt mai putin eficienti decat sacii din pasla si retin praful de pana la 35 microni in diametru.
MODEL 2: sacii din pasla sunt mai eficienti decat sacii din panza si retin praful de pana la 5 microni in diametru, si garanteaza o crestere a curateniei si sigurantei la locul de munca.
MODEL 3: filtrul de praf cu auto-curatare este mai eficient decat sacii din pasla, pastreaza praful de pana la 2 microni, ceea ce garanteaza o crestere a curateniei si sigurantei la locul de munca.

Ofertam exhaustoare, aspiratoare pentru praf si rumegus profesionale de la producatorii CORMAK, HOLZSTAR, HOLZKRAFTHOLZMANN MASCHINENNIKMANN MASCHINEN si WINTER HOLZTECHNIK - calitate la un pret accesibil.

Product added to wishlist
Product added to compare.