Exhaustoare tip masa


Exhaustoarele masa sunt foarte eficiente in eliminarea fumului toxic si a prafului generat de slefuire, polizare, lustruire si operatiunile de sudare. Agentii de contaminare ai aerului sunt eliminati departe de zona de respiratie a operatorului.

In functie de aplicatie, sunt exhaustoare proiectate special pentru operatiunile de sudare, pentru medii unde scanteile si temperaturile inalte sunt prezente, pentru piesele de lucru supradimensionate si pentru pulberi fine.

Contactati tehnicienii nostrii pentru a alege exhaustoarele masa pentru nevoile dumneavoastra de extragere a fumului si de colectare a prafului.

Instructiuni de siguranta a exhaustoarelor masa:

Utilizati intotdeauna o sursa de alimentare cu impamantare. Exista un risc crescut de soc electric fara o sursa de alimentare nefondata.

  • Nu expuneti in ploaie sau in conditii de umezeala echipamentul. Exista un risc crescut de electrocutare in cazul in care comutatorul, cablul de alimentare sau motorul sunt ude.
  • Nu trageti de cablul de alimentare. Nu utilizati niciodata cablul pentru a muta masa. Nu utilizati niciodata cablul pentru a trage stecherul de la o priza. Un cablu deteriorat creste riscul de electrocutare.
  • Opriti si deconectati echipamentul inainte de a deschide partea de sus.
  • Nu utilizati niciodata exhautoarele masa pentru a evacua vaporii chimici
  • Deconectati cablul de alimentare atunci cand accesati zona de ventilatie
  • Comutatorul de alimentare trebuie sa fie oprit cand se face intretinerea filtrelor
  • Nu folositi exhaustoarele masa pentru pulberi metalice explozive (aluminiu, magneziu).

Ofertam exhaustoare tip masa profesionale de la producatorii CORMAK, HOLZSTAR, HOLZKRAFT, HOLZMANN MASCHINEN si WINTER HOLZTECHNIK - calitate la un pret accesibil.

Product added to wishlist
Product added to compare.