Masini de indreptat si profilat pe patru fete


Masinile de indreptat si profilat pe patru fete sunt echipamente utilizate pentru indreptarea pe patru fete a pieselor din lemn cu latimi cuprinse intre maxime  120 si 230 mm. Aceste masini ofera o productivitate ridicata in exploatare si pot fi echipate cu patru sau maxim sapte arbori. In mod obisnuit, patru arbori sunt folositi pentru indreptare iar ceilalti actioneaza ca si capete frezoare cu ajutorul carora se obtin profile in lemn.
Gama de masini de indreptat si profilat pe patru fete  este dotata cu motoare puternice a caror putere necesara poate oscila intre 17 kW si 53 kW. Aceste masini de indreptat si profilat pe patru fete pot fi folosite cu succes in dotarea  atelierelor de tamplarie sau fabrici de mobilier oferit o exploatare profesionala. Masinile de profilat pe patru fete se preteaza utilizarii atat pentru prelucrarea elementelor individuale, precum si in serie. Toate masinile furnizate de emasiniunelte.ro prezinta mese de alimentare supradimensionate, confectionate din fonta ce garanteaza precizia in exploatare. Elementele de control sunt aranjate logic pe panoul de comanda fiind usor de actionat.
Avansul se realizeaza cu ajutorul rolelor de avans actionate motorizat. Aceste role asigura presarea piesei de prelucrat cu ajutorul unui sistem pneumatic; astfel piesa de prelucrat este presata spre arborele stang cu ajutorul unor role presoare actionate pneumatic.
Constructia robusta a acestor masini garanteaza lucrul fara vibratii pe perioade indelungate. Hotele de exhaustare faciliteaza evacuarea optima a rumegusului si prafului in timpul prelucrarii. Aceste masini de indreptat si profilat pe patru fete prezinta unitati de lubrifiere centralizate ce asigura o intretinere facila.
Masinile de indreptat si profilat pe patru fete sunt dotate cu intrerupatoare pentru oprirea de urgenta conform normelor CEE.

Product added to wishlist
Product added to compare.