Ferastraie circulare pentru taiat lemne


Ferastraiele circulare pentru taiat lemne se utilizeaza la debitarea lemnelor pentru foc la dimensiunea potrivita pentru soba.

Acest tip de echipamente sunt construite in special pentru a facilita taierea lemnelor de foc, in conditii de siguranta pentru operator, fata de masinile clasice folosite de obicei la aceste procese, cum ar fi ferastraiele electrice cu lant si motoferastraiele.

Ferastraiele circulare de taiat lemnele sunt caracterizate prin productivitate ridicata si grad crescut de siguranta in utilizarea lor, elemente date de constructia compacta a acestor dispozitive si echiparea acestora cu mecanisme de blocare a lemnelor in timpul debitarii.

Atunci cand alegeti dispozitivele ideale pentru pregatirea lemnelor de foc trebuie sa tineti cont de: productivitatea dorita, spatiul unde vor fi utilizate aceste dispozitive, dimensiunile bustenilor ce urmeaza a fi prelucrati.

Daca dispuneti de o soba in locuinta, chiar daca aceasta este un sistem de incalzire secundar, nu trebuie sa ignorati pregatirea lemnelor pentru foc.

Ofertam ferastraie circulare pentru taiat lemne profesionale de la producatorii CORMAK, HOLZSTAR, HOLZKRAFT, HOLZMANN MASCHINEN si WINTER HOLZTECHNIK - calitate la un pret accesibil.

Product added to wishlist
Product added to compare.