Panze pentru fierastraie cu banda


Panze fierastrau metal

Descoperiti gama noastra de panze pentru fierastraie de debitat metal cu banda! Fie ca sunteti un expert in domeniu sau un entuziast, suntem convinsi ca veti gasi aici optiunea ideala pentru cerintele dvs. Produsele noastre sunt sudate folosind tehnologia germana si au cea mai inalta calitate MORSE USA, garantand astfel un produs rezistent si de incredere care face fata oricarei sarcini de taiere.

La solicitarea dvs., putem crea panze fierastrau metal intr-un interval scurt de 1-3 zile lucratoare, in functie de lungimea, grosimea, latimea sau pasul (TPI) pe care il alegeti. Va asiguram ca veti primi un produs personalizat, care va satisface cu siguranta cerintele dvs. specifice.

Indiferent daca aveti nevoie de panze fierastrau metal pentru utilizare industriala sau pentru proiecte casnice, suntem convinsi ca veti gasi aici exact ce cautati. Oferim o varietate larga de dimensiuni si specificatii, astfel incat sa putem oferi solutii adaptate pentru orice cerinta de taiere.

Panzele noastre fierastrau metal sunt fabricate din cele mai bune materiale si cu tehnologii avansate, pentru a va putea oferi performante exceptionale si o durata de viata indelungata. De asemenea, oferim un serviciu personalizat, astfel incat sa puteti fi sigur ca veti primi un produs care se potriveste exact cu necesitatile dvs. unice.

Panzele cu banda pentru fierastraiele de debitat metal sunt esentiale in procesul de taiere. Acestea asigura o taiere exacta si rapida, iar eficienta si durabilitatea lor sunt vitale in aplicatiile industriale.

Exista diferite modele, fiecare potrivit pentru un anumit tip de material sau aplicatie. Grosimea panzei fierastrau metal si numarul de dinti pe inci, sau pasul (TPI), sunt doua caracteristici esentiale care influenteaza performanta panzei in timpul taierii.

In cele din urma, calitatea panzei fierastrau metal determina cat de rapid si cat de eficient poate taia un material. Panzele MORSE USA, realizate din materiale de inalta calitate, sunt foarte apreciate in industrie datorita durabilitatii si eficientei lor remarcabile.

Sudarea asigura un rol important in fabricarea panzelor de fierastrau metalice cu banda. Tehnologia germana de sudare, utilizata in panzele noastre de fierastrau metalic cu banda, asigura o sudura puternica si fara fisuri, ceea ce rezulta intr-o performanta superioara a panzei.

Panzele personalizate de fierastrau metal sunt disponibile pentru a satisface nevoile specifice ale clientilor nostri. Cu o capacitate de productie rapida de 1-3 zile lucratoare, putem furniza panze de fierastrau metal cu lungime, latime, grosime si pas specific pentru aplicatia dvs.

Indiferent de tipul de material sau de aplicatia utilizata, panzele noastre de fierastrau metal asigura o performanta superioara, fiabilitate si durabilitate. Alegerea noastra va garanta o taiere precisa si rapida a metalelor si o eficienta excelenta in utilizarea industriala.

Este important sa investiti in panze de fierastrau metal de inalta calitate pentru a garanta o taiere precisa si rapida a metalelor si pentru a creste eficienta in utilizarea industriala. Panzele noastre de fierastrau metal, fabricate din material de calitate MORSE USA si sudate cu tehnologie germana, sunt cea mai buna alegere pentru nevoile dvs. specifice de taiere.

Cum alegem panza de ferastrau pentru metal corecta?

In alegerea panzelor pentru fierastraie cu banda trebuie avute in vedere mai multe criterii pentru a identifica corespunzator panzele.

Astfel trebuie analizati 2 factori, si anume:

  • Alegerea produsului: ce tipuri de fierastraie cu banda utilizati?
  • Alegerea pasului panzei: ce materiale trebuie sa taiati?

Ce tipuri de fierastraie cu banda utilizati?

De la mici la mari, orizontale sau verticale, modelele de fierastraie cu banda utilizeaza fie panze HSS, fie BiMetal.

Panzele pentru fierastraie cu banda tip HSS sunt mai economice la achizitionare.

Panzele tip HSS ofera cele mai bune rezultate atunci cand sunt utilizate pentru debitarea otelului la viteze sub 1 m/s, preferabil cu utilizarea unei pompe de racire.

Daca iti desfasori activitatea intr-un sector in care fierastraul cu banda este utilizat intensiv, fierastraul este ajustat corect si doresti o perioada mai lunga de utilizare a panzei pentru fierastraie cu banda, atunci este recomandat sa optezi pentru panze BiMetal (BiFlex).

Panzele BiMetal sunt mai scumpe la achizitie dar au o durata de utilizare mai lunga, putend efectua de pana la 10 ori mai multe debitari.

Panzele BiMetal pentru fierastraie cu banda sunt de asemenea ideale pentru taierea materialelor dure, precum inoxul.

Tipuri de panze pentru fierastraie cu banda

In ceea ce priveste tipurile de pazne pentru fierastraie cu banda, acestea se clasifica in:

  • Set dinti regulati
  • Set dinti in valuri
  • Set alternativ (in grupuri sau individual)

Setul de dinti regulati se caracterizeaza prin urmatoarea distributie: dinte taiere dreapta, dinte taiere stanga, dinte drept. Panzele pentru fierastraie cu banda cu dinti regulati sunt utilizate, de obicei, pentru piese din otel si materiale neferoase dure cu grosimi peste 5 mm.

Panze pentru fierastraie cu banda - set de dinti regulati

Setul de dinti in valuri se caracterizeaza prin urmatoarea distributie: dintii sunt pozitionati in valuri. Panzele pentru fierastraie cu banda cu dinti in valuri sunt utilizate cu taieri foarte fine, in special pentru teava si profile foarte subtiri, cu grosimi intre 1 – 3 mm.

Panze pentru fierastraie cu banda - set de dinti in valuri

Setul de dinti alternativ in grupuri se caracterizeaza prin urmatoarea distributie: un grup de dinti taiere dreapta, un grup de dinti taiere stanga, un dinte drept. Acest set este asociat cu taierile foarte fine, pentru grosimi sub 1 mm.

Panze pentru fierastraie cu banda - set de dinti alternativ in grupuri

Setul de dinti alternativ – dinte individual se caracterizeaza prin urmatoarea distributie: un dinte taiere dreapta, un dinte taiere stanga. Panzele pentru fierastraie cu banda cu dinti alternativi individual sunt utilizate pentru taierea metalelor neferoase moi, lemn si plastic.

Panze pentru fierastraie cu banda - set de dinti alternativ cu dinte individual

Ce materiale trebuie sa taiati?

Alegerea corecta a pasului panzelor pentru fierastraie cu banda pentru metal este determinata de sectiunea materialului ce trebuie taiata.

Pasul unei panze pentru fierastraie cu banda este determinat de numarul de dinti per inch sau pe 25 mm.

Se recomanda ca, de regula, sa fie intre 2 si 10 dinti in contact cu materialul ce trebuie debitat.

De regula se aleg panze cu mai putini dinti per inch pentru materialele cu grosimi ridicate si cu mai multi dinti per inch pentru materialele subtiri.

Deoarece panzele pentru fierastraie cu banda pot fi impartite in panze cu pas constant si panze cu pas variabil, va vom propune doua tabele cu modalitatea de alegere a pasului.

Ce materiale trebuie sa taiati?

Alegerea corecta a pasului panzelor pentru fierastraie cu banda pentru metal este determinata de sectiunea materialului ce trebuie taiata.

Pasul unei panze pentru fierastraie cu banda este determinat de numarul de dinti per inch sau pe 25 mm.

Se recomanda ca, de regula, sa fie intre 2 si 10 dinti in contact cu materialul ce trebuie debitat.

De regula se aleg panze cu mai putini dinti per inch pentru materialele cu grosimi ridicate si cu mai multi dinti per inch pentru materialele subtiri.

Deoarece panzele pentru fierastraie cu banda pot fi impartite in panze cu pas constant si panze cu pas variabil, va vom propune doua tabele cu modalitatea de alegere a pasului.

Alegerea panzelor pentru fierastraie cu banda cu pas constant

Grosimea sectiunii ce trebuie taiate Pasul constant al panzei
Inch mm
Pana la 5/16″ Pana la 8 mm 32*
5/32″-1/2″ 4-13 mm 24
7/32″-5/8″ 6-16 mm 18
1/4″-7/8″ 6.4-22 mm 14
3/8″-1 1/4″ 9.5-35 mm 10
1/2″-1 1/2″ 13-40 mm 8
1″-2″ 25-50 mm 6
1 1/2″-3″ 38-75 mm 4
2″-4″ 50-100 mm 3
3″-6″ 75-150 mm 2
4 1/2″-9″ 114-225 mm 1 1/4
8″ si peste 200 mm si peste 3/4

Alegerea panzelor pentru fierastraie cu banda cu pas variabil

Grosimea sectiunii ce trebuie taiate Pasul constant al panzei
Inch mm
7/32″-7/8″ 6-22 mm 14-18
1/4″-1 1/4″ 6.4-35 mm 10-14
11/32″-1 1/2″ 9-40 mm 8-12
3/8″-2″ 9.5-50 mm 6-10
1/2″-2 3/8″ 13-60 mm 5-8
1″-3″ 25-75 mm 4-6
1 1/2″-4″ 38-100 mm 3-4
2″-6″ 50-150 mm 2-3
3″-12″ 75-300 mm 1-2
8″ si peste 200 mm si peste 3/4-1 1/4

Debitarea formelor solide versus debitarea formelor structurale

Este mai simplu sa se determine pasul corect al unei panze pentru fierastraie cu banda pentru forme solide decat pentru formele structurale.

Formele structurale precum tevile patrate sau formele unghiulare trebuie sa fie taiate la unghiul corect pentru a mentine dintii in contact cu partea mai subtire a piesei ce trebuie debitate.

Diagrama de mai jos prezinta orientarea corecta a panzei pentru fierastraie cu banda pentru debitarea diferitelor forme structurale.

Debitarea pachetelor

Debitarea pachetelor ar trebui evitata pe cat de mult este posibila deoarece, indiferent de modul in care este fixat materialul ce trebuie taiat in menghina, va exista intotdeauna o variatie a grosimii ce trebuie debitate si pasul panzei pentru fierastraie cu banda nu poate fi potrivit corespunzator.

De asemenea, vibratia poate reprezenta o problema majora in cazul debitarii pachetelor.

Daca trebuie sa debitati pachete se recomanda sa sudati la capete piesele pentru a fi fixate cat mai strans si pentru a reduce nivelul vibratiilor sau deplasarii dintre piese.

Alegerea corecta a panzelor pentru fierastraie cu banda va asigura realizarea de taieri optime cu un buget minim.

Pentru a taia metalul cu eficienta si precizie, panza ferastrau metal este un instrument indispensabil. Daca doriti sa utilizati un ferastrau cu banda, atunci panza panglica ferastrau metal este alegerea perfecta. Pe piata exista o varietate de panze ferastrau metal de diferite dimensiuni si forme, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale proiectului dvs.

Cand cautati panze ferastrau cu banda la comanda, este important sa tineti cont de calitatea si pretul acestora. Este posibil sa gasiti panze ieftine ferastraie, dar trebuie sa va asigurati ca acestea nu compromit calitatea taierii si performanta in general.

Pentru a va asigura ca obtineti cele mai bune rezultate, investiti in panze de calitate pentru ferastraie, care va vor permite sa taiati metalul intr-un mod eficient si precis. Acest lucru va va economisi timp si efort in proiectele dvs., precum si sa va mentineti echipamentul in stare buna de functionare.

Product added to wishlist
Product added to compare.