Ferastraie circulare de debitat si retezat


In operatiunile de debitare metal sunt utilizate ferastraiele circulare pentru debitat. Acestea se folosesc cu precadere la debitarea diferitelor profile si tevi. Ferastraiele circulare pentru debitat sunt ideale in utilizarea lor pe santiere si la montaje. 
Ferastraiele circulare de debitat sunt ferastraie pentru metal dotate cu disc circular si masa si sunt utilizate la debitarea profilelor la unghi. Datorita dimensiunilor reduse aceste echipamente sunt ideale de folosit la operatiunile mobile fiind usor de transportat si manevrat.
Aceste modele sunt mai rapide decat ferastraiele conventionale cu banda, si de asemenea, aceste modele sunt mai ecologice, deoarece nu au nevoie de lichide de lubrifiere si racire.
Un ferastrau circular pentru debitat metal este un utilaj necesar intr-un atelier specializat. Este importanta alegerea corecta a utilajului in functie de necesitatile atelierului, pentru a avea timpi de lucru eficienti si productivitate ridicata.

Ferastraiele circulare pentru debitat si retezat cu disc sunt utilizate in industria prelucrarii metalului, la operatiunile de debitare a diferitelor profile si tevi. 
Modelele de ferastraie circulare de debitat si retezat cu disc sunt din categoria ferastraielor pentru metal prevazute cu disc metalic.
Aceste echipamente au dimensiuni de gabarit reduse si sunt prevazute standard cu o masa, fiind ideale pentru taierea si retezarea diferitelor profile metalice.
Aceste masini de debitat si retezat sunt ideale pentru debitarea rapida a diferitelor materiale. Greutatea unor astfel de echipamente este redusa, fiind ideale in utilizarea pe santiere si la montaje. Au o durata lunga de functionare datorita angrenajului dintat spiralat ce functioneaza in carcasa de aluminiu. 
Atunci cand doriti sa achizitionati un ferastrau pentru metal trebuie sa analizati ce operatiuni doriti sa efectuati cu echipamentul si care sunt costurile exploatarii pentru fiecare dintre variantele de ferastraie pentru metal cu care veti realiza aplicatiile.

Ofertam ferastraie circulare de debitat si retezat profesionale de la producatorii CORMAK, OPTIMUM si HOLZMANN MASCHINEN - calitate la un pret accesibil.

Product added to wishlist
Product added to compare.