Ferastraie cu banda pentru metal cu taiere cu mitra dubla


Aplicabilitate | Utilizare

Acest ferastrau cu banda pentru metal cu taiere cu mitra dubla se utilizeaza in domenii de prelucrare precum atelierele mecanice, ateliere industriale, industria mecanica, santiere, montaje etc.

Este un ferastrau de precizie, cu banda metalica care se poate utiliza pentru aplicatii universale.

Aceste modele de ferastraie pentru metal cu taiere cu mitra dubla fac parte din categoria ferastraie pentru metal cu banda.

Constructia robusta a acestui ferastrau asigura stabilitatea utilajului, elimina vibratiile in timpul lucrului si garanteaza o functionare lina.

Aceasta masina - unealta pentru taiat metal este dotata cu limitatoare gradate, de precizie, reglabile si ideale pentru taieri in serie. De asemenea, este livrata cu stand si echipament de racire inclus.

Menghina cu care este prevazut acest utilaj de debitat metal dezvolta o forta de strangere foarte mare datorita manerului cu actiune rapida si se regleaza cu ajutorul unei manivele.

Aceste tipuri de echipamente pentru debitat metal pot fi productive si in ateliere mici si medii.

Sunt ferastraie foarte ușor de utilizat, sunt ecologice si au un confort ridicat în întreținere.

Bratul pivotant poate realiza debitari unghiulare in ambele parti.

Dispune de sistem de oprire automata la sfarsitul operatiei de taiere.

Recomandari | Avantaje

Un avantaj important il reprezinta posibilitatea de inclinare atat a bratului, cat si a menghinei.

Inainte de a achizitiona echipamentul este bine sa luati in considerare atat costul de productie, cat si timpul de prelucrare.

Unul dintre avantajele acestui tip de ferastrau pentru metal, daca se lucreaza in parametrii recomandati, il constituie taierea de calitate si foarte precisa.

Raportul foarte bun calitate - pret reprezinta de asemenea un avantaj important.

Datorita posibilitatii de grupare a diferitelor profile timpii de prelucrare sunt foarte redusi la aceste ferastraie cu banda pentru metal cu taiere cu mitra dubla.

Aceste echipamente reprezinta una din cele mai bune alegeri pentru debitarea profilelor metalice din atelierele dumneavoastra.

Tensiunea benzii poate fi controlata foarte usor cu ajutorul manometrului cu care echipamentul este livrat standard.

Viteza de taiere poate fi selectata simplu si rapid cu ajutorul selectorului pozitionat pe panoul de comanda.

Producători si game

eMasiniUnelte.ro ofera o gama larga de ferastraie cu banda pentru metal cu taiere cu mitra dubla de la producatori cunoscuti cum ar fi: CORMAK, HOLZMANN si OPTIMUM.

Product added to wishlist
Product added to compare.