Masini de gaurit radiale


Aplicabilitate | Utilizare

Aceste masini de gaurit metal radiale sunt masini de gaurit verticale, perfecte pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mari.

Masina de gaurit cu sistem de iluminat permite iluminarea optima a zonei de lucru ceea ce duce la o prelucrare corecta si precisa a pieselor metalice.

Scula aschietoare poate fi folosita pe o perioada indelungata, datorita sistemului de racire, rezultand costuri reduse cu costumabilele.

Constructia masinii de gaurit metal permite o varietate larga de posibilitati de lucru si modalitati de fixare.

Masina de gaurit metal este ideala pentru realizarea operatiilor de gaurire, filetare, alezare etc.

Mașina de găurit cu avans automat are urmatoarele componente:

  • Coloana mașinii de găurit care asigură legătura și alinierea dintre masa de lucru și placa de bază;
  • Masa de lucru care are rolul de a susține piesa de prelucrat și permite fixarea acesteia. Aceasta culisează pe coloana mașinii de găurit în funcție de operația de găurire  necesară;
  • Placa de bază dispune de canale T pentru fixarea piesei de lucru si, dacă este cazul, a unei menghine;
  • Capul de găurire are urmatoarele componenete: motorul mașinii, cutia de viteze, mânere pentru avans, arbore cu mandrină.

Recomandări | Avantaje

Elementele de control permit blocarea si deblocarea individuala a capului de lucru si a coloanei si sunt foarte accesible datorita pozitionarii ergonomice.

Motorul de ridicare asigura ajustarea facila a inaltimii bratului radial fiind ideal pentru actiuni repetitive.

Constructia stabila asigura o munca lipsita de vibratii.

Designul si constructia inovativa permit numeroase optiuni de fixare si procesare.

Este foarte important sa vă ghidați după pricipalele caracteristici ale tipurilor de mașini de găurit si dupa dimensiunile elementelor componente principale.

Pentru a alege mașina de găurit potrivită pentru dumneavoastră trebuie sa luați în considerare faptul că, în funcție de piesa de lucru, poate fi ajustat capul de găurire.

Un avantaj in plus este functionarea silențioasă a mașinii de găurit metale de banc, lucru care duce la evitarea expunerii operatorului la zgomote puternice.

Aceasta masina de gaurit radiala asigura un raport foarte bun calitate-pret.

Producători si game

eMasiniUnelte.ro ofera o gama larga de masini de gaurit radiale de la producatori cunoscuti cum ar fi: OPTIMUM din Germania, CORMAK din Polonia si HOLZMANN din Austria.

Product added to wishlist
Product added to compare.