Foarfece electrice de precizie pentru tabla


Foarfece electrice de precizie pentru tabla aplicabilitate | Utilizare

Foarfeca electrica de precizie pentru tabla este o ghilotina pentru debitat foi de tabla actionata de un motor electric si poate fi exploatata de utilizatorii amatori, in micile ateliere de prelucrari metalice, santierele de constructii etc.

Foarfeca de tabla cu pedala de actionare este conceputa pentru debitarea diferitelor materiale.

Aceast tip de foarfeca electrica de precizie pentru tabla este prevazut sandard cu urmatoarele elemente: mitra pentru debitare la unghi, limitatoare laterale si spate, motor electric, cutite de calitate, iar optional poate fi dotata cu un stand sau poate fi instalata pe un banc de lucru.

Limitatoarele laterale cu care este echipata ghilotina electrica de precizie sunt prevazute cu citire scalara in mm.

Transmisia fortei se realizeaza prin intermediul unor roti dintate supradimensionate care garanteaza necesitatea unei forte reduse pentru realizarea debitarii semifabricatelor din tabla.

O ghilotina de taiat tabla este utilizata de obicei pentru debitarea diferitelor forme din foi metalice cu diverse dimensiuni.

Foarfece electrice de precizie pentru tabla recomandari | Avantaje

Aceasta ghilotina asigura o productivitate ridicata deoarece este dotata standard cu motor electric pentru actionare. Acest lucru ofera, de asemenea, un raport optim calitate pret.

Cu acest tip de ghilotina se pot obtine rezultate optime chiar si intr-un spatiu redus, acest fapt se datoreaza constructiei compacte ale acestor foarfece electrice de precizie pentru tabla.

Fiind dotata cu cutite de calitate, acest model de ghilotina electica asigura debitarea fara bavuri a foilor metalice.

Aceasta ghilotina electrica este ideala pentru a fi utilizata in debitarea profilelor de catre utilizatorii in santierele de constuctii.

Un avantaj il reprezinta pozitionarea ergonomica a elementelor de control, ceea ce faciliteaza actionarea, de catre operator, a ghilotinei.

Un avantaj il constituie faptul ca acest echipament de debitat asigura o taiere geometrica, economica.

Fixarea optima a piesei ce urmeaza a fi prelucrata se poate asigura prin faptul ca aceste ghilotine sunt prevazute standard cu sistem de fixare automat.

Este important sa se cunoasca modul in care utilajul este conceput si modalitatea de utilizare a acestuia pentru a putea fi exploatata corect.

Foarfece electrice de precizie pentru tabla | Producători si game

eMasiniUnelte.ro ofera o gama larga de foarfece electrice de precizie pentru tabla de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria si METALLKRAFT din Germania.

Product added to wishlist
Product added to compare.