Masini manuale pentru roluit profile


Masinile de roluit profile sunt folosite in domeniul de prelucrare a metalelor, in procesul de roluire prin realizarea de tevi si de profile intr-un mod profesionist.

Masinile manuale de roluit sunt actionate manual. Pentru a eficientiza procesul de roluire, ansamblarea masinilor de roluit profile trebuie realizata corect si corespunzator cu normele de montare, dupa fazele din ghidul utilizatorului. Corectitudinea montajului echipamentului duce la o functionare eficienta si precisa. Se recomanda sa utilizati aceste masini-unelte in conditii de siguranta, evitand fortarea echipamentului in timpul operatiunii de roluit.

Masinile de roluit profile sunt prevazute cu tije pozitionate in partile laterale ale acestora, ajutand piesa de prelucrat sa nu se intoarca asimetric. Utilizarea masinilor de roluit profile presupune luarea unor masuri de siguranta cum ar fi: purtarea unei masti de protectie, casti pentru urechi, imbracaminte protectoare care reduc considerabil riscul de accidentare.

Masinile de roluit profile sunt construite dupa cele mai noi tehnologii astfel incat putem considera ca evolutia acestei industrii nu stagneaza si ca aceasta este in permanenta evolutie.

eMasiniUnelte.ro oferteaza in Romania masini manuale profesionale pentru roluit profile de la producatorii CORMAK, METALLKRAFT, OPTIMUM si HOLZMANN MASCHINEN - calitate la un pret accesibil.

Product added to wishlist
Product added to compare.