Compania noastră a fost fondată de ingineri și suntem experți în comercializarea produselor de prelucrare a lemnului și a metaluluiCORMAK.ro înseamnă experiența de peste 10 ani dobandită în cadrul vânzărilor de masini prelucrare lemn și metal, pusă în valoare de colaborarea solidă cu partenerul nostru CORMAK JERZY ZALEWSKI din Polonia.

Ana

Reprezentant Vânzări

Vasile

Administrator

Amalia

Director Marketing

Alin

CTO

Răzvan

Service Mașini Unelte

Dănuț

Montaj și Service Automatizări

Cristi

Logistică

CORMAK JERZY ZALEWSKI sunt specialisti in masini unelte prelucrare lemnmetal și tablă. Au contribuit cu importante inovatii si au impartasit experienta proiectelor si serviciilor dezvoltate in Polonia și Europa de Vest.

Eforturile noastre inseamna pentru dumneavoastra:
- peste 2000 de articole disponibile in stoc si la comanda
- calitatea serviciilor si produselor
- expertiza si consiliere
- seriozitate!

Suntem in permanenta informati despre tehnologii noi aparute si ne cunoastem produsele dar si nevoile clientilor. Colaboram cu firme mici si mijlocii dar mai ales cu micii intreprinzatori si suntem mereu in legatura cu acestia, oferindu-le toate informatiile necesare inainte dar si dupa ce au hotarat sa achizitioneze echipamentele oferite prin intermediul magazinului.

Ne recomanda oamenii si munca lor!

Suntem o echipa tanara, muncitoare, lucram cu mici sau mari ateliere din toate regiunile tarii. Suntem cei mai buni din 2014 si crestem pentru ca ne-am pastrat promisiunile si seriozitatea fata de CLIENT. Cu mii de produse vandute, asiguram cele mai bune preturi din tara pentru ca stim sa pretuim investitiile clientilor nostri. Cu diversitatea produselor disponibile in magazin, asiguram progresul, dezvoltarea afacerii clientului iar prin usurinta procesului de comanda si livrare ne demonstram promptitudinea.

CORMAK.ro furnizeaza utilaje pentru prelucrarea lemnului, a metalului, tablei si a pietrei, permanent adaptate din punct de vedere tehnologic tuturor exigentelor pietei.

Avantajele achizitionarii de pe CORMAK.ro constau in oferirea consultantei tehnice de specialitate in alegerea utilajelor potrivite domeniului de activitate avut si a aplicatiilor corespunzatoare, consultanta financiara pentru obtinerea solutiei de finantare favorabile, livrare rapida - avand pe stoc in depozitele noastre din tara cele mai multe dintre produse, calitatea ridicata a masinilor-unelte, productivitatea mare rezultata si conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.

Product added to wishlist
Product added to compare.