Mese cu lift mobile


Aplicabilitate | Utilizare

O platforma electrica mobila este o masa cu lift mobila cu actionare motorizata dotata cu brat de ridicare simplu sau dublu, in functie de model, si este ideala pentru ridicarea sarcinilor de pana la 150 – 1000 kg la inaltimi maxime de 1630 mm. Aceasta platforma este recomandata pentru utilizare intensiva in diferite magazine si depozite de marfa.

Aceste mese cu lift mobile sunt dotate cu accesorii standard precum: sistem de ridicare motorizat, braturi ridicare duble, sistem blocare roti, cilindru hidraulic ridicare, frana roti fata etc.

Ridicarea sarcinilor in cazul acestei platforme electrice mobile se realizeaza electric motorizat cu ajutorul unui panou de control pozitionat ergonomic pe manerul de deplasare al platformei.

Modelele de mese cu lift sunt utilizate in nenumarate industrii, inclusiv in prelucrarea lemnului, fabricarea mobilierului tapitat, prelucarea metalului, industria producerii hartiei, tiparirii si publicarii diferitelor materiale, depozitare si distributie de marfuri, industrie grea si transport.

Exploatarea acestei platforme electrice este simpla: prin actionarea butonului verde (pentru ridicare) platforma este ridicata, prin actionarea butonului rosu (pentru coborare) - platforma este coborata.

Recomandari | Avantaje

Mesele cu lift mobile sunt recomandate pentru operatiunile de incarcare si descarcare a camioanelor; pozitionarea diferitelor piese de prelucrat pentru o manipulare facila; manipularea paletilor etc.

Platforma electrica mobila este livrata standard cu brat de ridicare dublu permitand ridicarea sarcinilor pana la 1440 mm.

Aceasta platforma este dotata cu o constructie compacta care permite transportarea si depozitarea facila.

Priza de alimentare a acumulatorului cu care este dotata aceasta platforma ridicare este pozitionata convenabil in partea laterala a platformei.

Aceasta platforma mobila actionata motorizat este conceputa cu o constructie robusta ce garanteaza stabilitatea sarcinii in timpul deplasarii si ridicarii.

Aceasta platforma este echipata cu sistem de blocare a rotilor dinspre manerul de actionare pentru a asigura ridicarea sarcinii in conditii de deplina siguranta.

Este recomandat sa va alegeti modelul masa cu lift in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care aceasta va fi supusa, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Product added to wishlist
Product added to compare.