Masini de frezat verticale


Masinile de frezat verticale au fost proiectate pentru a fi utilizate la operatiuni de frezare usoare si medii. Datorita accesoriilor cu care sunt dotate, aceste echipamente se folosesc cu precadere la operatiunile de frezare verticala si inclinata.

Aceste modele se utilizeaza in atelierele de productie si formare de catre operatorii profesionisti. Masinile de frezat verticale se utilizeaza in productia echipamentelor, in industria constructoare de masini si in atelierele de instruire.

Aceste masini-unelte au o constructie stabila si solida din fonta, iar rigiditatea ridicata a pieselor masinii face ca operatiunea de frezare sa se desfasoare in conditii optime si sa fie precisa.

Modelele de masini de frezat verticale sunt acele modele care sunt dotate cu un cap de actionare pe verticala si au in componenta lor sisteme de masa de fixare verticala.

Fiind echipamente cu o arie mai larga de utilizare, aceste modele sunt ideale pentru operatiile de frezare realizate in atelierele specializate in prelucrarea pieselor metalice.

Ofertam masini de frezat verticale profesionale de la producatorii OPTIMUM si HOLZMANN MASCHINEN - calitate la un pret accesibil.

Product added to wishlist
Product added to compare.