Scule pentru gaurit metal


Daca sunteti un utilizator profesionist, un atelier mecanic, un mester sau un atelier scolar, atunci stiti ca un set bun de scule este esential pentru a face treaba cum trebuie. Dar nu este vorba doar de a avea unealta potrivita pentru treaba respectiva - este vorba si de a avea unealta potrivita pentru fluxul de lucru.

Acesta este motivul pentru care am dezvoltat [numele produsului], singura diferenta dintre aceasta masina de gaurit si masina de gaurit obisnuita este ca, in loc sa se rasuceasca prin material, taie prin el - de pana la 10 ori mai repede. Acest lucru inseamna mai putin consum de energie si mai putina uzura a uneltelor dvs., ceea ce inseamna ca acestea dureaza mai mult si ca veti face mai mult in mai putin timp.

De asemenea, inseamna ca aceste burghie sunt ideale pentru materiale greu de prelucrat, cum ar fi fonta si otelul calit. Ele elimina nevoia de centrare initiala a burghiului datorita designului lor de receptie Weldon, care nu permite rasucirea. Acestea au doua muchii de taiere care elimina necesitatea centrarii initiale a burghiului si permit folosirea unor burghie cu miez din otel rapid de inalta calitate, aliat cu cobalt, de inalta calitate, cu o stabilitate crescuta a duritatii la cald, ideale pentru gaurirea materialelor greu de prelucrat si a operatiunilor care necesita o tensiune maxima.

Ofertam pe piata din Romania scule pentru gaurit metal de la RUKO Germania

Product added to wishlist
Product added to compare.