Ridicare si transport


O problema importanta la ora actuala, in special pentru companiile de transport marfuri, dar si pentru societatile in care au loc periodic activitati de incarcare-descarcare sau este necesara deplasarea unor sarcini mari, este necesitatea de a avea echipamentul adecvat pentru ridicare si transport.

Siguranta este intotdeauna primul criteriu care trebuie avut in vedere cand vine vorba de orice operatie care implica manipularea si transportul unor sarcini mari.

Din acest motiv, unul dintre cele mai utilizate echipamente este transpaletul. Un transpalet este unul din cele mai des utilizate echipamente de transport, mai ales in societatile a caror activitate vizeaza transportul marfurilor.

Indiferent de tipul de transpalet utilizat, acesta ofera numeroase avantaje in exploatare, si anume eficientizarea timpului de lucru care implica reducerea costurilor.

In functie de necesitatile dumneavoastra puteti opta pentru diferite tipuri de transpalet (lisa): transpaleti standard, transpaleti foarfeca, transpaleti tip lift, transpaleti foarfeca electrici, transpaleti cu ridicare rapida, transpaleti cu cantar, transpaleti cu cantar si imprimanta, transpaleti cu furci lungi, transpaleti cu furci joase, transpaleti electrici.

In ceea ce priveste operatia de ridicare a sarcinilor, utilizarea unor stivuitoare este o practica des intalnita datorita numeroaselor avantaje oferite.

Indiferent de tipul lor, stivuitoare manuale sau stivuitoare electrice, acestea sunt utilizate, in general, pentru deplasarea pe suprafete plane, betonate si nu necesita spatii foarte mari de manevrare.

Pentru ridicarea si transportul unor sarcini de pana in 500 kg, de obicei in depozitele diferitelor magazine sunt uitlizate mese cu lift. Acestea sunt dispozitive de ridicare si transport cu suprafata mare utilizate pentru ridicarea obiectelor si deplasarea lor, in cazul variantelor mobile.

In cazul necesitatii deplasarii unei sarcini agabaritice, in unele situatii utilizarea unui transpalet poate fi ineficienta. In acest caz pot fi utilizate cu succes platforme de transport (platforme cu role).

In cazul aparitiei necesitatii deplasarii unor sarcini peste 18 tone, este posibil ca utilizarea unor platforme cu role sa fie ineficienta. In acest caz pot fi utilizate sasiuri de transport pentru greutati mari.

Pentru ridicarea diferitelor sarcini pot fi utilizate cu succes modelele de cricuri pe care vi le putem oferi.

In alegerea unui echipament pentru ridicare si transport trebuie sa tineti cont de specificul operatiei ce trebuie realizata, de masa maxima a sarcinii, inaltimea maxima la care aceasta trebuie sa fie ridicata, precum si productivitatea necesara.

Fie ca este nevoie ca diverse bunuri trebuiesc deplasate in incinte, fie ca trebuie ridicate la anumite inaltimi, putem sa va oferim o gama completa si fiabila de echipamente de ridicare si transport.

Pentru a putea reusi in absolut toate proiectele, va oferim o combinatie incercata si testata de tehnologie si cunostinte.

Echipamentele de transport si tehnologiile de ridicare pe care vi le pune eMasiniUnelte (distribuitor masini unelte Romania) la dispozitie va ofera solutia corespunzatoare pentru fiecare operatie pe care trebuie sa o realizati, atata timp cat ceea ce aveti de mutat este suficient de greu!

Product added to wishlist
Product added to compare.