Masini pentru ascutit panze de circular


Modele de masini pentru ascutit panze de circular sunt masini construite cu un motor ce actioneaza o piatra de ascutit si un ghidaj sau sanie cu suport de fixare pentru panzele de circular.

Pentru a fi utilizate corespuznator, aceste masini trebuie sa fie fixate pe o suprafata solida si plata si sa fie asigurate cu suruburi de masa de lucru sau de podea.

Aceste masini pentru ascutit panze de circular trebuie sa fie pozitionate in apropierea unei prize de alimentare cu energie electrica sau sa fie alimentate printr-o cablare realizata de un electrician autorizat.

Acestea nu trebuie sa fie pozitionate prea aproape de perete sau fata de alte masini sau obiecte.

Pentru exploatarea in conditii de siguranta a acestor echipamente trebuie sa existe suficient spatiu pentru a lucra si conditiile sa fie potrivite pentru prevenirea accidentelor de munca.

Modele de masini pentru ascutit panze de circular se livreaza, de cele mai multe ori, dezasamblate si trebuie montate inainte de a fi utilizate.

Utilizarea modelelor de masini pentru ascutit panze de circular este foarte raspandita la nivelul atelierelor de prelucrare a lemnului.

In functie de volumul de activitatea si nevoile in ceea ce priveste ascutirea panzelor de circular, se poate opta pentru astfel de masini pentru ascutit panze de circular de la variantele cele mai mici, ideale pentru utilizatorii casnici, pana la masini complexe automate pentru utilizare industriala.

Totodata, un criteriu important ce trebuie avut in vedere in alegerea unei masini pentru ascutit panze de circular este diametrul minim si maxim al panzei circulare ce poate fi ascutit cu aceasta.

Ofertam masini pentru ascutit panze de circularprofesionale de la producatorii CORMAK, HOLZSTAR, HOLZKRAFT, HOLZMANN MASCHINEN si WINTER HOLZTECHNIK - calitate la un pret accesibil.

Product added to wishlist
Product added to compare.