Prese de atelier


Prese de atelier aplicabilitate | Utilizare

Presa de atelier cu operare manuala este o presa de atelier conceputa pentru realizarea operatiunilor usoare de indoire, indreptare etc. ideala pentru utilizatorii amatori si in atelierele de prelucrari metalice si reparatii.

Aceste prese se folosesc in special pentru realizarea unor curse de lucru reduse in conditia dezvoltarii unor forte mari de dezvoltare.

Din punct de vedere cinematic acest mecanism este alcatuit din doua parti: mecanismul manivela – balansier si mecanismul manivela – culisor. Presa este prevazuta cu doua trepte de viteza, inclusiv regulator de presiune.

La multe prese din acesta grupa lantul cinematic este completat cu un mecanism pentru reglarea pozitie culisorului in raport cu masa.

Aceasta presa de atelier poate fi operata manual, iar la unele modele cadrul sudat, robust, este prevazut cu orificii pentru diferite trepte de ajustare a pozitiei mesei. De asemenea, este livrata cu manometru pentru indicarea presiunii de lucru.

Presa de atelier se caracterizeaza prin operarea manuala sau motorizata, pompa manuala cu operare dubla, manometru integrat, piston cromat cu surub conducator, ridicare automata a pistonului etc.

Prese de atelier recomandari | Avantaje

Aceasta presa de atelier are o functionare sigura deoarece pistonul poate fi oprit in orice pozitie.

Masa de lucru a acestei prese pentru prelucrat tabla de inaltime redusa poate fi reglata pe inaltime in trei pozitii.

Pompa hidraulica este prevazuta cu maner pentru actionarea manuala a pistonului presei.

Este echipata standard cu cilindru fix, fapt ce garanteaza lucrul fara vibratii.

Presa de atelier hidraulica motorizata este construita din otel de inalta calitate iar sistemul hidraulic este foarte precis fie ca este actionat electric, fie manual.

Inaltimea mesei de lucru masive poate fi ajustata usor si cu efort redus cu ajutorul cilindrului hidraulic.

La unele modele pistonul coboara rapid, dar atunci cand sesizeaza contrapresiune presa se regleaza automat pe viteza mica de coborare, lucru ce garanteaza precizia ridicata.

Aceasta presa este ideala pentru specialistii in lucrul cu masini, fiind potrivita pentru operatiuni de indreptare si presare.

Aceasta presa hidraulica motorizata este recomandata sa fie utilizata pentru ateliere tehnice, atelierele de reparatii si institutiile de instruire profesionala.

Prese de atelier | Producători si game

MasiniUnelteRo.ro  ofera o gama larga de prese de atelier de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO si HOLZMANN din Austria, METALLKRAFT si UNICRAFT din Germania si RHTC din Olanda.

Product added to wishlist
Product added to compare.