Platforme cu role cu disc rotativ


Aplicabilitate | Utilizare

Aceste platforme cu role cu disc rotativ sunt dotate, in plus fata de platformele cu role simple, cu un disc rotativ.
Platforma cu role cu disc rotativ este recomandata pentru mutarea diferitelor sarcini cuprinse intre 6 si 18 tone.
Acest model de platforma cu role cu disc rotativ este echipata standard cu 6 role.
Se utilizeaza platforme cu role cu disc rotativ pentru diferite aplicatii precum incarcarea, descarcarea, transportul si manevrarea diverselor piese in depozite de materiale, docuri, intreprinderi mecanice, santiere navale, fabrici de confectii metalice etc.
Constructia acestei platforme cu disc rotativ pentru deplasare, cu role, este conceputa astfel incat sa fie cat mai echilibrata si mai sigura, nefiind necesara depunerea unui efort marit in timpul manipularii.
Platforma cu role cu disc rotativ permite un transport facil şi sigur al containerelor încărcate, a diferitor utilaje etc. Execuţia constructivă ergonomică asigură un confort suplimentar la manevrare.

Recomandari | Avantaje.

Cu acest tip de platforma pot fi transportate sarcini pana la 18 tone, in conditii de siguranta, reducand 3% din greutatea deplasata daca este utilizata corect.
Aceasta platforma de transport cu disc rotativ este ideala pentru deplasarea sarcinilor voluminoase pe traiectorii nerectilinii.
Datorita inaltimii mici  si dimensiunilor reduse, aceasta platforma cu role si disc rotativ garanteaza deplasarea in conditii de siguranta si faciliteaza depozitarea sa.
Aceasta platforma cu role are o constructie robusta din tabla de otel ce garanteaza o exploatare sigura.
Este recomandat sa va alegeti modelul platforma cu role in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care aceasta va fi supusa, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.
Acest dispozitiv de deplasare  cu role si cu disc rotativ se caracterizeaza printr – un  raport excelent calitate – pret.
Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale platformelor cu role pentru transport permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.
Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat. Pentru o utilizare corespunzătoare a produsului, vă rugăm să consultaţi cu atenţie manualul de utilizare.

ATENTIE:

• temperatura ambientala in hala de productie trebuie sa fie de peste 5 grade Celsius altfel cauciucul de pe role devine casant si se poate rupe
• suprafata podelei trebuie sa fie de asemenea lina fara praguri si diferite obstacole
• incarcarea trebuie sa se efectueze uniform pe toata suprafata platoului (repartizarea greutatii sa fie de asemenea uniforma)
• in niciun caz nu se accepta incarcare peste limita admisa

Product added to wishlist
Product added to compare.