Masini pentru gaurit multiplu


Masinile pentru gaurit multiplu sunt utilaje utilizate la prelucrarea lemnului care sunt prevazute cu multe axuri, in jur de 21, unde pot fi fixate mandrine cu burghie care sunt folosite pentru a realiza mai multe gauri simultan in piesa din lemn.

Axurile cu care sunt echipate masinile de gaurit multiplu, sunt recomandate la gaurirea pieselor pentru realizarea diferitelor imbinari sau la gaurirea usilor, a panourilor etc.

Aceste masini au in structura lor unitati de gaurire pneumatice inclinabile care asigura o productivitate crescuta si un timp eficient de lucru.

Masinile de gaurit multiplu sunt prevazute cu un sistem de avans reglabil ce permite realizarea gaurilor intr-un mod eficient.

Inaltimea de gaurit se face prin ajustarea inaltimii mesei suport care se poate situa usor la inaltimea dorita cu ajutorul unui afisaj digital sau mecanic.

Cele mai multe masini de gaurit multiplu sunt echipate cu sisteme automate pneumatice ce ajuta la fixare, gaurire si deblocarea piesei de prelucrat cu o pedala de actionare.

Aceste masini-unelte sunt ideale pentru productia de piese unice, dar si pentru lucrarile in serii mici si medii.

Sistemul pneumatic de control face ca aceste echipamente sa aiba o productivitate ridicata, aceste masini-unelte fiind recomandate si de timpii scurti de schimbare asigurati de sistemele de limitatoare si inlocuirea uneltelor taietoare datorata mandrinelor rapide.

Product added to wishlist
Product added to compare.