Mandrine si pensete


Bine ati venit pe pagina noastra dedicata mandrinelor si pensetelor, doua instrumente esentiale in domeniul mecanicii si al lucrarilor de precizie. Aici veti gasi o gama variata de produse de inalta calitate, menite sa va usureze munca si sa va ofere rezultate impecabile. Haideti sa exploram in detaliu caracteristicile acestor instrumente si avantajele utilizarii lor.

Mandrine:

Mandrina este un dispozitiv mecanic folosit pentru a prinde si fixa piesele in miscare, precum in cazul strungurilor, masinilor de frezat si gaurit. Mandrinele pot fi auto-strangatoare sau cu cheie, iar scopul lor principal este de a mentine piesa de prelucrat in pozitie fixa, oferind o fixare uniforma si sigura. In functie de nevoile dvs., puteti alege intre diverse tipuri de mandrine, precum cele universale, cilindrice, conice si plan-eterne.

Pensete:

Penseta este un instrument folosit pentru a prinde si manipula obiecte mici si subtiri, precum firele de metal, componente electronice, sau firele de par. Ele sunt fabricate din diferite materiale, cum ar fi otel inoxidabil, aliaje de nichel, titan sau plastic. Tipurile de pensete variaza in functie de forma, dimensiune si utilizare, cele mai comune fiind pensetele drepte, curbate, cu varf fin si cu varf rotund.

Tip pensete:

  • Pensete drepte: Ideale pentru manipularea obiectelor mici si delicate, precum componente electronice sau fire de par.
  • Pensete curbate: Usureaza accesul in locuri greu accesibile si permit prinderea unor piese mici in unghi.
  • Pensete cu varf fin: Perfecte pentru lucrarile de precizie si manipularea pieselor foarte mici.
  • Pensete cu varf rotund: Minimizeaza riscul de a deteriora piesele delicate si sunt utile in diferite industrii, precum cea electronica, bijuterii sau estetica.

Gama de fixare:

Mandrinele si pensetele disponibile pe pagina noastra acopera o gama larga de diametre si dimensiuni de fixare, astfel incat sa puteti alege instrumentul potrivit pentru aplicatia dvs. specifica.

Receptie ax:

Mandrinele noastre sunt compatibile cu diverse sisteme de receptie ax, inclusiv ISO, DIN, JIS, CAT si BT, asigurandu-va o prindere sigura si fiabila pentru o varietate de masini unelte.

Utilizare:

Mandrinele si pensetele sunt utilizate intr-o varietate de aplicatii, cum ar fi prelucrarea metalelor, electronica, industria bijuteriilor, estetica, mecanica auto, inginerie biomedicala si multe altele. Aceste instrumente sunt esentiale pentru lucrarile de precizie si manipularea pieselor delicate sau a componentelor mici. Prin alegerea mandrinei si pensetei potrivite pentru nevoile dvs., veti beneficia de o manevrare mai usoara, precizie crescuta si eficienta imbunatatita in activitatile dvs. profesionale sau de hobby.

Mandrinele si pensetele sunt instrumente indispensabile pentru o varietate de industrii si aplicatii. Pe pagina noastra veti gasi o selectie variata de produse de inalta calitate, care va vor asigura eficienta si precizie in lucrul cu piese mici sau delicate. Nu ezitati sa explorati oferta noastra si sa ne contactati pentru recomandari sau asistenta in alegerea instrumentelor potrivite pentru nevoile dvs.

Product added to wishlist
Product added to compare.