Cricuri manuale hidraulice


Aplicabilitate | Utilizare

Un cric manual hidraulic este ideal pentru realizarea operatiunilor de ridicare a sarcinilor de maxim 20 tone.

Acest cric hidraulic este utilizat pentru ridicarea optima a incarcaturilor grele fiind caracterizat printr-o constructie robusta din otel ideala pentru ridicarea sarcinilor grele.

Acest cric pentru utilaje este prevazut cu ghiara robusta pentru agatarea sarcinilor de la inaltimi reduse, cu sistem suplimentar de sprijin, cu trei trepte de ridicare, picior reglabil pentru ridicare sigura, cu o supapa de compresie cu ajutorul careia poate fi reglata viteza de coborare etc.

Se utilizeaza cricuri manuale hidraulice pentru diferite aplicatii precum ridicarea si manevrarea diverselor piese in depozite de materiale, docuri, intreprinderi mecanice, santiere navale, fabrici de confectii metalice etc.

Acest cric manual hidraulic profesional este recomandat pentru exploatarea intensiva atat pentru utilizatorii amatori, cat si pentru utilizatorii profesionisti.

Unele modele de cricuri manuale sunt echipate cu role de incarcare din fonta acoperite cu poliuretan.

Recomandari | Avantaje

Actionarea facila a cricului este posibila si permisa datorita manerului detasabil cu care este dotat acesta.

Un avantaj important il constituie dotarea cu valva de decompresie pentru coborirea sarcinii.

Este foarte usor de utilizat datorita manerului cu care este dotat, actionarea anumitor modele de cricuri realizandu – se manual, cu ajutorul parghiei. Totodata, cu ajutorul parghiei, se realizeaza ridicarea prin cilindrul hidraulic actionat manual.

Constructia compacta din tabla de otel face ca acest cric hidraulic manual sa fie usor de exploatat si depozitat.

Acest cric hidraulic se caracterizeaza printr-o arie larga de utilizare si are un raport optim cost – beneficiu pentru amatori si utilizatorii profesionisti.

Este recomandat sa va alegeti modelul de cric in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care acesta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale cricurilor profesionale pentru ridicare permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat. Pentru o utilizare corespunzătoare a produsului, vă rugăm să consultaţi cu atenţie manualul de utilizare.

Product added to wishlist
Product added to compare.