Transpaleti cu cantar


Aplicabilitate | Utilizare

Acest transpalet cu cantar este un produs fiabil, fiind utilizat pentru a cantari diferite greutati în depozite, are caracteristica de a creste și descreste stabilitatea, controla portabilitatea și securitatea. Este utilizat pe suprafețe tari și întinse. De asemenea, poate fi utilizat ca și cărucior.

Acest model de transpalet cu cantar este ideal pentru companiile de transport de marfuri pentru a putea urmari sarcina maxima ce este incarcata in camioane, precum si pentru diferite depozite.

Acest transpalet se caracterizeaza printr – o constructie robusta ce il face ideal pentru deplasarea sarcinilor de pana la 2000 kg.

Afisajul digital la acest transpalet permite resetarea manuala la zero, iar afisajul este in trepte din 5 kg in 5 kg.

Acest transpalet are o functionare fiabila la temperaturi intre -10°C si + 40°C si o umiditate relativa de 10% - 95%.

Tipul ideal de încărcare este ca centrul gravitațional al încărcăturii să fie pe mijlocul căruciorului.

Greutatea nominală trebuie redusă atunci când centrul gravitațional nu se află pe mijlocul furcii. Greutatea nominală este indicată pe placa indicatoare.

Recomandari | Avantaje

Acest transpalet cu cantar faciliteaza manipularea sarcinilor de maxim 2000 kg.

Un avantaj important il reprezinta dotarea transpaletului cu un cantar cu afisare digitala a sarcinii ridicate.

Acest transpalet cu cantar este prevazut cu sistem de control electronic integrat in carcasa de otel de calitate inalta.

Componentele electronice ale acestui transpalet cu cantar sunt rezistente la umiditate si praf si au o fiabilitate ridicata.

Acest transpalet cu cantar este prevazut cu scala de precizie cu deviatie maxima de 0,1% si permite afisarea mesajelor de eroare.

Role de transport sunt pozitionate sub varful furcilor si permit stivuirea optima si patrunderea laterala pe sub palet.

Este recomandat sa va alegeti transpaletul in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care acesta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale transpaletilor standard permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Product added to wishlist
Product added to compare.