Foarfece de tabla cu pedala de actionare


Foarfece de tabla manuale aplicabilitate | Utilizare

Foarfeca de tabla cu pedala de actionare este conceputa pentru debitarea diferitelor materiale.

Taiera cu foarfece de tabla cu pedala de actionare, se utilizeaza pentru debitarea foilor de tabla, a pieselor rectilinii sau unghiulare.

Operarea ghilotinei se realizeaza prin intermediul pedalei de picior.

Aceast tip de foarfeca de tabla cu pedala de actionare este prevazut cu urmatoarele elemente: suport frontal, limitator spate, limitatoare laterale, cutit superior si cutit inferior de otel de calitate superioara.

Limitatoarele laterale cu care este echipata ghilotina sunt prevazute cu citire scalara in mm.

Transmisia fortei se realizeaza prin intermediul unor roti dintate supradimensionate care garanteaza necesitatea unei forte reduse pentru realizarea debitarii semifabricatelor din tabla.

O ghilotina de taiat tabla este utilizata de obicei pentru debitarea diferitelor forme din foi metalice cu diverse dimensiuni.

Aceste modelele de ghilotina cu pedala de actionare pentru tabla au dimensiui mari si sunt destinate utilizarii statice avand o greutate crescuta.

Foarfece de tabla manuale recomandari | Avantaje

Pedala de actionare cu care este dotata ghilotina faciliteaza utilizarea acesteia.

Aceasta ghilotina cu pedala de actionare este ideala pentru a fi utilizata in debitarea profilelor de catre utilizatorii profesionisti in santierele de constuctii.

Ghilotina pentru tabla cu pedala de actionare are o constructie masiva care asigura stabilitatea in exploatare.

Aceasta foarfeca este conceputa pentru actionarea cu comanda la picior, ce permite utilizatorului sa aiba ambele maini libere in timpul prelucrarii.

Piesele supradimensionate pot fi prelucrate foarte usor, iar acest lucru se datoreaza faptului ca ghilotina este prevazuta cu suport frontal.

Un avantaj il constituie faptul ca acest echipament de debitat asigura o taiere geometrica, economica.

Fixarea optima a piesei ce urmeaza a fi prelucrate se poate asigura prin faptul ca aceste ghilotine sunt prevazute standard cu sistem de fixare automat.

Cutitele cu doua taisuri sunt realizate din otel de inalta calitate si garanteaza realizarea de debitari fara bavuri si la o precizie ridicata.

Este important sa se cunoasca modul in care utilajul este conceput si modalitatea de utilizare a acestuia pentru a putea fi exploatata corect.

Foarfece de tabla manuale | Producători si game

eMasiniUnelte.ro ofera o gama larga de foarfece de tabla cu pedala de actionare de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO si HOLZMANN din Austria si METALLKRAFT din Germania.

Product added to wishlist
Product added to compare.