Masini pentru despicat busteni


Masinile pentru despicat busteni sunt de doua feluri: masini de despicat busteni electrice sau actionate hidraulic. O caracteristica importanta a masinilor pentru despicat busteni o reprezinta performanta de despicare. Pentru a evita rotirea busteanului in timpul despicarii, aceste dispozitive sunt prevazute cu tot felul de mecanisme de siguranta.

Aceste masini pentru despicat bustenii sunt foarte utile in zonele in care se utilizeaza inca lemnele pentru foc, in care nu au ajuns inca conductele de gaze sau acolo unde este mai profitabila incalzirea cu ajutorul lemnelor. De asemenea, aceste utilaje sunt folosite in locurile unde chiar daca exista conducte pe gaz, atunci cand se sisteaza alimentarea cu gaz se folosesc pentru incalzire lemnele pentru foc.

Pentru alegerea unui model de masina pentru despicat busteni, trebuie sa aveti in vedere: gabaritul lemnelor ce urmeaza a fi despicate (lungime,diametru) si locatia unde vor fi despicati bustenii.

Atunci cand optati pentru un model electric, este recomandat sa utilizati utilajul intr-o camera sau in aer liber, dar in proximitatea unei surse de alimentare cu energie electrica.

Cand nu aveti in apropiere o sursa de alimentare cu energie electrica, este recomandata alegerea unei masini pentru despicat busteni cu motor termic sau cu sansa de a se racorda dispozitivul la o priza de putere.

In ultimul timp, au inceput sa apara tot mai multe modele hibride, care sunt utilizate atat prin conectarea la o sursa de energie electrica, cat si prin racordul la o priza de putere.

Modelele hibride pentru despicat busteni sunt ideale indiferent de locul unde urmeaza sa fie utilizate.

Ofertam masini pentru despicat busteni profesionale de la producatorii CORMAK, HOLZSTAR, HOLZKRAFT, HOLZMANN MASCHINEN si WINTER HOLZTECHNIK - calitate la un pret accesibil.

Product added to wishlist
Product added to compare.