Foarfece manuale pentru debitat profile


Foarfece manuale pentru debitat profile aplicabilitate | Utilizare

Prelucrarea prin debitarea este unul dintre cele mai economice procedee de prelucrare mecanica, mai ales atunci cand acesta are loc in productia de serie mare si de masa.

In general, taiera cu foarfece manuale pentru debitat profile, se utilizeaza pentru debitarea foilor de tabla, a pieselor rectilinii sau unghiulare.

Acest model de foarfece pentru debitat profile este destinat prelucrarii profilelor circulare, patrate, profilelor T, cornier si platbandei.

Ghilotina este dotata cu anumite cutite calite si slefuite, aceasta fiind realizata din otel de calitate.

Aceast tip de foarfeca manuala pentru profile este prevazut cu urmatoarele elemente: cutite de calitate, cleme de fixare reglabile, parghie de actionare, statie de stantare / perforare etc.

Transmisia fortei se realizeaza prin intermediul unor roti dintate supradimensionate care, impreuna cu manerul foarte lung, garanteaza necesitatea unei forte reduse pentru realizarea debitarii semifabricatelor din tabla.

O ghilotina de taiat tabla si profile este utilizata de obicei pentru debitarea diferitelor forme din foi metalice cu dimensiuni mici. Modelele de ghilotina manuala pentru tabla au dimensiui mici si sunt destinate utilizarii mobile avand o greutate redusa.

Foarfece manuale pentru debitat profile recomandari | Avantaje

Taierile cu foarfece manuale de tabla si profile nu necesita operatii speciale de pregatire a piesei ce urmeaza a fi prelucrate, deoarece sunt utilizate de obicei ca operatii premergatoare.

Aceasta ghilotina manuala este ideala pentru a fi utilizata in debitarea profilelor de catre utilizatorii amatori, in atelierele de reparatii si in atelierele de instruire.

Ghilotina pentru tabla are o constructie geometrica robusta, din otel, ideala care asigura o vizibilitate buna asupra intregii lungimi a cutitului.

Un avantaj il constituie faptul ca acest echipament de debitat asigura o taiere geometrica, economica si, de asemenea, este dotat suplimentar cu statie de stantare.

Fixarea optima a piesei ce urmeaza a fi prelucrate se poate asigura prin faptul ca unele ghilotine sunt prevazute standard cu suport de fixare reglabil in inaltime.

Ghilotina manuala pentru taiat tabla si profile garanteaza debitarea fara bavuri si la o precizie ridicata.

Este important sa se cunoasca modul in care utilajul este conceput si modalitatea de utilizare a acestuia pentru a putea fi exploatata corect.

Foarfece manuale pentru debitat profile | Producători si game

eMasiniUnelte.ro ofera o gama larga de foarfece manuale pentru debitat profile de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO si HOLZMANN din Austria. 

Product added to wishlist
Product added to compare.