Masini mobile pentru aplicat cant


Masinile pentru aplicat cant mobile sunt utilizate in industria prelucrarii lemnului, la fabricarea mobilierului, acestea impartindu-se in doua categorii: masini pentru aplicat cant PVC si ABS. In cele mai multe ateliere medii sau mici se folosesc masinile pentru aplicat cant mobile.
Aceste echipamente reprezinta remediu ideal atat in aplicarea canturilor pe marginile drepte, cat si pe marginile curbe.
Inainte de a incepe operatiunea se va curata placa de praf si rumegus si se va purcede in aplicarea pe cant.
Banda de cant se va baga intre rolele unei masini de aplicat cant care va aplica adezivul incalzit pe banda.
Prin procedeul de presare a masinii, cantul este aplicat pe marginea placii de pal.
Atunci cand se selecteaza adezivul se va tine cont de ajustarea temperaturii de incalzire, gama de adezivi ce pot fi folositi fiind tot mai extinsa.
Cantul nu se va achizitiona exact pe dimensiunea pal-ului, latimea sa este recomandat sa depaseasca grosimea placii. De aceea tot timpul va exista un surplus de taiat de pe cele doua margini.
Spre deosebire de cantul ABS care este din platic dur si se va debita cu cuterul sau cu un trimmer electric, cantul PVC poate fi rectificat si cu un trimmer manual.
Pe piata echipamentelor de profil intalnim doua modele de masini pentru aplicat cant: masini de aplicat cant pre-adezivat, precum si masini care sunt prevazute cu un rezervor de adeziv care este aplicat prin incalzire pe banda.
Ofertam masini mobile pentru aplicat cant profesionale de la producatorii CORMAK, HOLZSTAR, HOLZKRAFT si WINTER HOLZTECHNIK - calitate la un pret accesibil.

Product added to wishlist
Product added to compare.